لیزرلیپولیز
اخیرا برای از بین بردن سلول های چربی و خرد کردن چربی ها از حرارت نور لیزر استفاده می شود که به این تکنیک لیزرلیپولیز گفته می شود . به این دلیل که چاقی در زندگی افراد به یک معضل تبدیل شده است ، طبیعتا هر روزه برای رفع این مشکل به دنبال شیوه های کارآمد برای درمان هستند که موجب پیشرفت های تکنولوژیک می شود و یکی از آن ها استفاده از تکنیک لیزرلیپولیز می باشد .
کاندیدای مناسب برای درمان به شیوه ی لیزرلیپولیز :
- میزان حجم چربی :
میزان حجم چربی در هر شخصی متفاوت می باشد .تنها کسانی می توانند تحت عمل لیزر لیپولیز قرار گیرند که ضخامت چربی زیر پوستشان بین ۱ تا ۶ سانتی متر باشد و اگر چربی زیر پوست آن ها از این مزان کمتر و یا بیشتر باشد امکان انجام لیزر لیپولیز برای فرد وجود ندارد.
- پوست بیمار :
افرادی که دچار افتادگی پوست در سطح خفیف یا متوسط هستند می توانند از روش لیزر لیپولیز استفاده کنند اما افرادی که دچار افتادگی شدید پوستی می باشند نمی توانند از این روش استفاده نمایند زیرا لیزرلیپولیز به تنهایی نمی تواند باعث جمع شدن و کشیدگی پوست بیمار شود .
روش انجام عمل لیزرلیپولیز :
برای انجام عمل لیزرلیپولیز بیمار تحت بی حسی موضعی قرار می گیرد سپس با ایجاد سوراخ های کوچکی در پوست کانولا به درون پوست وارد می شود . کانولا در زیر پوست به عقب و جلو حرکت پیدا می کند تا اینکه لیزر به سلول های چربی برخورد کند و باعث پاره شدن سلول های چربی می شود و چربی مایع درون سلول نیز آزاد می شود که این چربی آزاد شده به وسیله ی ساکشن به راحتی از بدن خارج می شود و یا در داخل بدن به راحتی از بین می رود .
اگر با استفاده از این روش حجم زیادی از چربی ها تخلیه شوند ، پوست فرو رفته و ناهموار می شود و تخریب می گردد و اگر حجم چربی های تخلیه شده به ۱۵ تا ۲۰ کیلو برسد زندگی بیمار به خطر می افتد .
پس از لیزرلیپولیز درد ناشی از عمل کم خواهد بود که با دارو تسکین پیدا می کند و ناحیه ی عمل شده نیز کمی متورم و کبود می شود که پس از مدتی برطرف خواهد شد.
دکتر الهام صادق زاده پوست ، مو و زیبایی ( لیفت صورت , هایفوتراپی , مزوتراپی ایپدرمال , کربوکسی تراپی )