خالبرداری با RF
خال که در اصطلاح پزشکی نووس نامیده می شود دسته هایی از سلول های رنگ دانه دار هستند که به صورت نقاط تیره بر روی پوست ظاهر می شوند . خال ها می توانند در هر جایی از بدن ایجاد شوند و اغلب بی خطر و بی ضرر هستند و موارد نادر که پیش سرطانی اند با جراحی بر طرف می شوند . روش خالبرداری با RF به دلیل اینکه مکانیسم خاصی در برداشت ضایعات دارد و اینکه از کیفیت بالایی برخوردار اند ، جراحی انواع ضایعات پوستی را بدون اسکار انجام می دهند .
مزایای خالبرداری با RF
- به دلیل نرسیدن موج به لبه های زیرین مانند لایه ی بازال امکان بروز اسکار یا هیپو یا هیپرپیگمائناسیون به حد زیادی کاهش پیدا می کند .
- دارای کاربری بسیار راحت با کمترین درد بر روی پوست می باشد .
عوامل ایجاد خال :
- عوامل محیطی
- زمینه ژنتیکی
- هورمون های جنسی استروژن و پروژسترون مخصوصا در خانم ها
برداشتن خال با رادیو فرکانسی
زمانی که هدف از برداشتن خال تنها زیبایی باشد، می توان با استفاده از دستگاه RF که رایو فرکانسی هم نامیده می شود برای برداشتن ضایعات هم سطح و برجسته پوست کمک گرفت حتی بدون اینکه اسکاری بر جای بماند . پس از خالبرداری با RF یا لیزر محل آن ابتدا به رنگ صورتی در می آید و پس از ۳ الی ۴ هفته ،رنگ صورتی کم رنگ می شود و به مرور زمان محو می شود .
در مواردی که از دستگاه RF ،لیزر یا کوتر برای خالبرداری استفاده شود احتمال عود کردن خال وجود دارد که در این حالت مجدد باید خال عود کرده برداشته شود .
آیا برداشتن خال موجب تبدیل آن به بدخیمی می شود ؟
خیر ، تعداد خیلی کمی از افراد که پس از برداشتن خال دچار سرطان پوستی در محل می شوند به این علت است که برخی ضایعات پوستی به عنوان خال توسط پزشکان برداشته می شوند . به دلیل تشخیص اشتباه به جای خال تومور ها برداشته می شوند و به دلیل اینکه این ضایعات عمق دارند بلافاصله عود می کنند و در صورتی که اهمال شوند امکان دارد رشد کنند و عمیق تر گردند . بنابراین اگر خال هیچ مشکلی نداشته باشد مشکلی از نظر سرطانی شدن برای بیمار ایجاد نخواهد کرد .
دکتر الهام صادق زاده پوست ، مو و زیبایی ( لیفت صورت , هایفوتراپی , مزوتراپی ایپدرمال , کربوکسی تراپی , لیزر فرکشنال , میکرونیدلینگ)